Суперхрани

Преоткрийте здравето и благополучието!

Възползвайте се от шанса да промените живота си към по-добро. Нашите продукти са разработени с грижа и внимание към нуждите на съвременния човек, предлагайки ви всичко необходимо за активен и здравословен начин на живот. Те се предлагат в три главни категориии:

 • Суперхрани, които хранят, чистят и енергизират цялото тяло на клетъчно ниво, като са особено полезни за мозъка, имунната система и кръвотворенето
 • Хранителни добавки, които решават конкретни здравословни нужди и са насочени към подпомагането на различни органи и системи на тялото
 • Сертифицирана 100% натурална козметика, която храни, регенерира, подмладява и се грижи за доброто състояние на кожата, без парабени, фталати и други опасни и вредни химикали.

Тези продукти са удобен, лесен и проверен начин да подобрим здравето си. Ползват се без лекарска консултация и са съвместими със всички видове лечения. Можете да получите подробна информация за тях от нашия сайт, както и от специалните ни книги, каталози и брошури.

Как да поръчате?
Просто се свържете с нашите директори или последвайте линковете към сайтовете им, за да откриете висококачествени продукти, които ще ви помогнат да се чувствате по-добре всеки ден. Освен това, имате възможност да изберете своя личен здравен консултант, който да ви насочи и помогне в избора на най-подходящите продукти за вас.

Искате ли да спестявате и да печелите?
Станете част от нашия екип и използвайте отстъпки и промоции, които предлагаме ексклузивно за нашите партньори. Разберете как може да печелите, като препоръчвате нашите продукти на близки и приятели. Това е чудесен начин да увеличиш доходите си, докато подпомагаш другите да живеят по-здравословно.

Защо да ни се доверите?

Открийте многото причини да станете част от нашето семейство! Предлагаме не просто възможност за работа, а шанс да се присъедините към топла и подкрепяща общност от над 30,000 клиенти и хиляди бизнес партньори по цяла Европа, в която ще се чувствате у дома си, където и да се намирате. Вече 30 години ние изграждаме стабилни и успешни отношения с нашите партньори и клиенти, а нашето лидерство се възползва от дългогодишния опит и знания на д-р Петър Найденов, холистичен детски лекар и хомеопат с 40 години стаж.

Какви възможности предлагаме?

 • Работа от всяка точка на света: Вие решавате откъде и кога да работите. Нашата глобална структура осигурява свободата, която търсите.
 • Гъвкави работни часове: Настройте своето работно време така, че да отговаря на вашите лични нужди и ангажименти.
 • Подкрепа от опитни лидери: Възползвайте се от нашата мрежа от опитни и отзивчиви лидери, които са насочени към вашето развитие и успех.
 • Възможност за растеж и развитие: Предлагаме разнообразие от обучения и ресурси, които ще ви помогнат да се развивате професионално и личностно.
 • Бонуси и награди: При нас успехът се отбелязва с изключителни бонуси, като пътешествия, автомобили и ваканции.
 • Работите за себе си, но и за потомците си: Бизнесът може да бъде предаден по наследство, което представлява страхотна възможност за бъдещите поколения на вашето семейство.
 • Три готови уебсайта: Като наш партньор, получавате три уебсайта: Образователен сайт за вашето непрекъснато обучение, ваш онлайн магазин за директни продажби и ваша платформа за записване на нови бизнес партньори. Всички сайтове са на няколко най-популярни езика в Европа.

Бизнесът през нашите очи

Ние вярваме във възможността всеки да намери своето място при нас:

 • Помагаме: Участваме активно в подобряването на живота на хората.
 • Общуваме: Създаваме и поддържаме силни връзки с хора от всички краища на света.
 • Учим: Непрекъснатото обучение и самоусъвършенстване са в основата на нашия успех.
 • Печелим: Имаме достъп до отлични финансови възнаграждения и възможности за растеж.
 • Свобода и време за себе си и за любимите хора: Гъвкавостта на нашата работа ви позволява да намерите идеалния баланс между личен и професионален живот.

Партньор в бизнеса ни е европейската холдингова компания AquaSource Algae Group, която се развива успешно от 1994 година. Тя разработва, произвежда, узаконява и доставя продуктите, поема счетоводната отчетност и всеки месец без изключение вече над 30 години изплаща комисионни на дистрибуторите си. Освен това, АкваСорс предлага допълнителни бонуси като автомобили, пътешествия, награди, промоции и други. Можете да развивате бизнеса си on-line, във всички страни от Европейския съюз и във Великобритания. Можете да продавате продукти по Интернет на клиенти от целия свят.

В основата на бизнеса, който ви предлагаме, е естествената човешка склонност да общуваме и споделяме. Повечето хора препоръчват и рекламират нещата, които харесват, само че не им се плаща за това. Правим го, защото е в природата ни. Можете да превърнете препоръчването на възможността АкваСорс в успешен бизнес. Просто ползвайте и препоръчвайте продуктите на АкваСорс, както и възможността да се печели от тяхното разпространение. Така ще привличате все повече хора, които ще ползват продукти и ще изграждате все по-голяма мрежа от бизнес партньори.

Това ще ви осигури няколко източника на доходи:

 • Печелите от търговска отстъпка като намирате клиенти и ги насочвате към АкваСорс.
 • Печелите процент от оборота на цялата си мрежа от клиенти и бизнес партньори, която постепенно се разраства. Колкото по-голяма е тази мрежа, толкова по-големи са оборотите и съответно – вашите печалби.
 • Печелите автомобили, пътешествия и други награди за постигнати добри резултати. Няма ограничение за доходите ви. Те зависят само от вашето постоянство и от усвояването на правилните умения.

Какво чакате още? Вашият нов живот, изпълнен с по-добро здраве, повече пари и повече свободно време за вашите любими дейности, започва тук. Свържете се с нас днес и направете първата стъпка към едно по-здравословно и изпълнено с радост бъдеще. Ние сме тук, за да ви помогнем на всяка крачка!

Добре дошли в нашия екип!

За да ви осигурим най-доброто обслужване, на ваше разположение са трима от нашите директори, всеки от които е част от екипа на д-р Петър Найденов – холистичен детски лекар и хомеопат с над 30 години опит в областта на суперхраните и хранителните добавки. Всеки от нашите директори има уникални лични качества и предлага професионално отношение и ежедневна подкрепа, независимо дали се включвате само за да ползвате продуктите или имате амбиции да изградите голям и доходен бизнес. Изберете този, който най-добре отговаря на вашите предпочитания.

Георги Найденов – тел. 0888431085

Роден през 1986 г, още от дете той ползва продуктите ни, а откакто има жена и деца, ги дава и на тях. За Гого семейството е на първо място, а децата му (родени 2014 и 2017 г) растат без никакви лекарства, освен хомеопатични, и, разбира се, поддържат здравето си със суперхрани и добавки. Директор е на издателство “Анхира”. В свободното си време е много активен и спортува редовно. Обича да кара ски, сноуборд и скейтборд, както и да се занимава с компютри и интернет. Наследява бизнеса със суперхрани от дядо си и сега има амбицията да го развива заедно с жена си Теди.

Богомила Найденова – тел. 0888695930

Боги е “водораслово бебе” (родена през 2001 г) и ползва продуктите още от утробата на майка си. Тя ходи по бизнес срещи още от вътреутробния си живот и буквално е отрасла с този бизнес. Освен че е майка на две деца (2020 и 2023 г), тя е бакалавър по психология (от 2024 г, като продължава да учи) и автор на книгата “Сбъднати мечти”, в която интервюира най-успелите лидери от мрежата (книгата е уникална, непременно я прочетете!). Поддържа собствен сайт за психология и здравословен живот и има хиляди последователи в социалните медии. Заедно с приятеля си Слави имат успешни сделки с недвижими имоти, превеждат книги от английски и немски, спортуват и се грижат за дечицате си. Боги, обича да пътешества, да учи и да развива собствен бизнес, и изобщо е много активна млада дама.

Емил Найденов – тел. 0888920484

Зодия Близнаци, роден през 1961 г. Завършил икономически техникум, след това като инженер-геотехнолог, дипломирал се в Москва, е автор на няколко рационализации, но след закриването на “Редки метали” решава да опита щастието си в мрежовия маркетинг. След близо 30 години той е лидер на голяма и успешна мрежа от над 10000 души. Заедно с брат си, д-р Петър Найденов, разработват система за успех в бизнеса и въвеждат в мрежата опита на най-добрите световни специалисти. Създават Кешфлоу клубове и обучение по финансова грамотност (за първи път в България). Емил се радва на голямо уважение в мрежата ни и познава отлично бизнеса и продуктите. Обича природата и живее на село (близо да Баня, Карловско), защото като лидер на доходен бизнес може да си го позволи. В свободното си време е запален рибар, хваща и пуска пастърви, та пушек се вдига, и благотворително насочва част от печалбата си към зарибяване на реки. На разположение на екипа си е през Интернет,по телефона и за обучения и срещи из страната.

Изберете директора, който ви харесва, и нека той или тя да ви бъде водач в света на здравето. Ние сме тук, за да ви подкрепим на всяка стъпка по пътя към постигането на вашите здравословни и финансови цели. Свържете се с нас днес и разберете как можем да ви помогнем да живеете живота, за който винаги сте мечтали!