Всички курсове

Благодарим ви, че сте готови да инвестирате в своето професионално и личностно развитие! Така вие доказвате, че сте хора, които заслужават успех!

Повечето хора не са прочели нито една книга през последната година. Какво да очакваме от тях?

От друга страна, директорите на големи компании и лидерите в бизнеса четат средно над 50 книги годишно или по една книга на седмица! Затова са толкова успешни.

Като си изпразни човек портфейла в ума си, умът му ще му напълни портфейла!

Когато си купувате курсове от нас, основният начин на плащане е чрез EasyPay, тъй като имат офиси навсякъде и е най-удобно за хора, които не са свикнали да плащат онлайн с карти.

За да получите достъп до избраните от вас курсове, трябва да ни изпратите на Вайбър снимка на разписката, която потвърждава, че сте платили. Плащането трябва да е от ваше име. Моля, имайте търпение – в повечето случаи достъп ще получите почти веднага, но понякога за това може да са нужни няколко часа.

Когато ви се отвори курса, виждате само описанието му. За да виждате съдржанието на курса, т.е. да започнете да учите, трябва да идете на табчето “Учебна програма” – вляво имате списък с уроците. Като кликнете на заглавието на съответния урок, той се отваря и можете да го учите. За да приберете менюто, кликнете на малката жълтеникава стрелка, за да го покажете – също.

Желаем ви приятно учене!

Ако искате да купите курсове, моля отидете на Магазин страница за купуване на курсове, присвоени към продукти!

error: Защитено съдържание!