Posted on Leave a comment

Променете собствената си идентичност

Един от малко известните, но много точни начини да предскажете как ще се справите в бизнеса, е вашата идентичност. И разбира се, това означава, че същият показател ще ви помогне да предскажете как ще се справят хората от вашия екип. Защото начинът, по който се идентифицирате, определя поведението ви и действията, които ще извършите (или няма).

Харесва ни да мислим, че успехът идва от някакво грандиозно или смело драматично действие като постигане на най-високото ниво във вашия компенсационен план, превръщане в човек, правещ многомилионен оборот или развиване на 50 000 последователи в Tik-Tok. Но ако някога разговаряте с някои от най-успешните хора, виждани някога в нашата професия, вероятно ще бъдете шокирани от това, което откривате. Слушайки историите за техния успех, е удивително колко често започва с едно малко, просто действие:

  • Казване на “да”, когато екипът поиска доброволци.
  • Поемане на ангажимент за ежедневно саморазвитие
  • Прочит на книга, която трансформира мисленето им
  • Решение да живеят здравословно

Често предприемането на проста стъпка като тези по-горе променя начина, по който виждате себе си, така че се оформя нова идентичност. Обаждате се на кандидат от вашия “пилешки списък” (дето ви е страх да звъните) и започвате да мислите за себе си като за смел. Следвате ежедневното си саморазвитие и започвате да мислите за себе си като за постигнал успех. Правите нещо, което ви кара да се чувствате лидер, така че започвате да се държите като лидер, и се превръщате в лидер.

Едно нещо мога да ви кажа със сигурност: Вашата спонсорска линия над вас, вашият екип под вас и всички кандидати, с които взаимодействате, виждат и се отнасят към вас по начина, по който виждате и се отнасяте към себе си. Вашите действия показват на света кои сте.

Никога няма да започнете да действате по различен начин, докато не създадете нова идентичност за себе си. Нека това бъде моето предизвикателство към вас този месец. Предприемете поне едно малко действие, което ще започне да трансформира идентичността ви. – РГ

Вашият коментар