Posted on 2 Comments

Лидерски семинар 28 и 29 януари 2023

Лидерски семинар 28 и 29 януари 2023 г.

Пловдив, Панаирен комплекс, зала “България”,
28 и 29 януари (събота и неделя) 2023 г.

Поради големия интерес към събитието наехме по-голяма зала, за да може повече хора да присъстват на семинара! Все още може да си закупите билети онлайн тук =>

Програма на семинара:

Събота, 28 януари

11:00-12:30
Откриване.
Теодор Троев – основател на мрежата.
Катрин Куцарова – Управител на АкваСорс България.
Визията на мрежата ни за 2023-2025 г, представена от екзекутивните директори.
Формулата на успеха в мрежовия маркетинг и в живота – д-р Петър Найденов
Система за успех в бизнеса: нагласа, умения, действия – Руси Русев и Станимира Георгиева

12:30-14:00 – Обедна почивка

14:00 – 15:30
Намиране на нови клиенти и кандидати за бизнеса в социалните мрежи – д-р Петър Найденов.
Мрежов маркетинг през Фейсбук – Мария Дойнова

15:40 – 17:00
Петте нива на лидерство в мрежовия маркетинг – Валентина Макни
Дупликацията – ключ към постигане на високи резултати и моментум в бизнеса – Руси Русев и Станимира Георгиева

Неделя, 29 януари

9:00-10:30
Ефективна организация на работата, определяне на приоритетите и разпределяне на времето – д-р Вилма Михайлова
Седемте умения в мрежовия маркетинг и как да ги прилагаме в работата по Интернет – София Славова

11:00-12:30
Финансова грамотност в мрежовия маркетинг – Емил Найденов
Предимства на мрежовия маркетинг и защо си струва да инвестираме в този бизнес – Руси Русев и Станимира Георгиева

12:30 – 14:00 – Обедна почивка

14:00 – 15:00
Културата в мрежовия маркетинг през погледа на екзекутивните директори – Ели Хорозова
Личният бранд в социалните медии – защо е толкова важен и как да го изградим – Валентина Макни и д-р Петър Найденов

15:30-16:30
Система за бърз старт в бизнеса – Емил Найденов
Отваряне на нови пазари в чужбина – Теодор Троев

Всички приходи от билети след приспадане на разходите по семинара даряваме за кампанията на АкваСорс за ремонт на покрива на специализираното училище за деца с увреден слух „Проф. д-р Стоян Белинов“ в гр. Пловдив. Участвайки в семинара, вие също допринасяте за тази благородна кауза!

Ако желаете да дарите допълнително:
Титуляр на сметка: АкваСорс ЕООД
Банка: Юробанк България АД
Сметка: BG 11 BPBI 7940 10 46719905
Всяко дарение, дори и най-скромното, е от значение!
Ако искате, може да разгледате сайта на училището тук.

Уважаеми колеги, имаме удоволствието да ви съобщим, че за лидерското събитие на 28-29 януари е осигурена по-голяма зала. Това е зала “България” в конгресния център на Международен панаир Пловдив. Нека благодарим основно на Станимира и Руси, тъй като дължим това на тяхната инициативност да проверят на място дали тази зала е подходяща за целта и веднага да я ангажират.
Може да продължите да си поръчвате билети на промоционни цени от 20 лв – до 20 декември. Не се бавете! Семейството ни на активните сегашни и бъдещи директори се разраства непрекъснато – след време никоя зала в България няма да ни побира за събитията ни на живо… Но засега да се фокусираме на зала “България” в Международен панаир Пловдив!

Билети можете да си закупите онлайн оттук (или от меню СЪБИТИЯ – Билети за лидерския семинар). До 20.12. билетите са с промоционална цена 20 лв, а след това – 30 лв. Плащането става с карта или по EasyPay. След като потвърдим плащането, в срок от 3 дни получавате на посочения от вас имейл адрес своя билет във формат PDF. Ако плащате по Изипей и не получим плащането до три работни дни от датата на завката, заявката ви се сторнира и билетът ви се връща за свободна продажба.

Залата ще бъде отворена от 10 ч, за да може да се видим, да си пообщуваме, да се възползваме от промоциите на книги по мрежов маркетинг и финансова грамотност, да си направим снимки, да се настаним удобно и да гледаме по желание филма “Надежда, наречена Кламат”.

Обучението в събота е от 11:00 до 17:00 ч, а в неделя – от 9:00 до 16:30 ч.

Лидерският семинар за дистрибуторите на АкваСорс ще се води от най-добрите ни лидери с доказани резултати и дългогодишен опит. Възползвайте се от възможността да пиете вода от извора, защото през тези два дни ще можете да усвоите знания, умения и тайни на успеха, преподадени от истински професионалисти в мрежовия маркетинг.

Този семинар е за хората от мрежата, които искат да напредват в кариерата и да постигнат високи лидерски нива. За да бъде той максимално полезен, предлагаме на всички лидери да доведат директорите и най-активните дистрибутори от екипите си, за да научат нужното за бърз старт в кариерата им в АкваСорс и в крайна сметка ние всички заедно да умножим резултатите си.

Целта на семинара е да се научим как да изграждаме бързо нови директори и на какво да ги обучаваме така, че и те на свой ред да изграждат бързо нови директори. Това ще задвижи дупликацията, на която се крепят всички по-значителни постижения в нашия бизнес, и ще вкара мрежата в т.нар. “моментум” – ускорено развитие, при което се включват все повече активни дистрибутори, а оборотите и чековете нарастват много по-бързо.

През последните години фирмата направи и продължава да прави много за да улесни международното развитие на бизнеса. Корпоративният екип бе попълнен с много добри специалисти, продуктите постоянно се усъвършенстват, за да бъдат още по-полезни, отворени бяха нови дистрибутивни центрове в Европейския съюз, фирменият сайт се подобрява все повече, а всеки дистрибутор може да продава продукти и да записва нови членове в екипа си от всички страни на ЕС само с няколко клика онлайн. Така пред очите ни АкваСорс се превръща в лидер в своята област, което открива нови възможности пред всички нас.

На това събитие за пръв път в историята на нашия бизнес специално ще отделим време за представяне на новата вдъхновяваща международна визия на мрежата ни и за разширяване и подобряване на тази визия така, че тя да стигне до сърцата и умовете на всеки член на мрежата и да стане двигател за нашите бъдещи успехи.

2 thoughts on “Лидерски семинар 28 и 29 януари 2023

  1. Интересно звучи.

  2. Радвам се, че ще мога да присъствам на този семинар и да се уча от най-добрите!

Вашият коментар