Posted on Leave a comment

Лесно е да забогатеем!

Всеки 21 секунди някой става нов милионер и всеки ден някой става нов милиардер. Ето 15 причини, поради които в наши дни забогатяването е супер лесно!

 1. Понастоящем живеем във време на най-голямо изобилие в човешката история. Един на 10 души е богат.
 2. Всеки, който има волята и може да се посвети на това да стане богат, ще стане богат. Нужни са около 7 години, за да станете богати, без значение къде живеете в света, от какъв пол сте, какъв цвят е кожата ви или кои са родителите ви.
 3. Цялата съвременна икономика се основава на потреблението, така че парите трябва да текат. Искате да забогатеете? Всичко, което трябва да направите, е да преминете от потребител към създател на ценности. Паричните потоци текат към хората, които създават ценности.
 4. Можете да работите и да печелите пари от всяка точка на света. Географското неравенство в заплащането изчезва, защото компаниите са готови да наемат хора от всяка точка на света. Можете да работите от къщи през Интернет.
 5. Всеки може да има достъп до първокласно образование евтино или дори безплатно.
 6. Не се нуждаете от никакви пари, за да започнете да печелите пари. Може да печелите пари, като давате в замяна труд, знания и време. Ако не можете да правите пари, без да ви трябват пари, замислете се къде грешите и какво още ви трябва, за да забогатеете. 88% от всички нови милионери са започнали бедни и са изградили богатство от нулата. Ако мислите, че ви трябват много пари, за да започнете, това сигнализира, че не растете органично (естествено).
 7. Хардуерът е изключително евтин и софтуерът често е безплатен или почти безплатен.
 8. Автоматизация и софтуер са заменили големите екипи. Софтуерът изяжда света и автоматизацията изяжда работната сила. Затова вашата стойност на пазара се увеличава, ако сте овладели нужните умения и сте способни да използвате нужните инструменти.
 9. Никога не е било по-лесно да се инвестира на фондовия пазар.
 10. Технологични революции се случват бързо и това дава нови възможности за забогатяване на изобретателните хора, а покрай тях и на работещите за тях, както и на тези, които инвестират в техните акции на борсата.
 11. Рекламата, печеленето на слава и изграждането на общности в социалните медии са достъпни за всички. А парите следват вниманието.
 12. Може да се изнесе почти всичко – аутсорсингът позволява наемане на работна ръка там, където е по-евтина и произвеждането на стоки и услуги много по-изгодно.
 13. Без значение колко специфичен или странен е вашият продукт, може да намерите клиенти за него.
 14. Правителствата печатат пари като луди и тези пари трябва да текат.
 15. Мрежовият маркетинг и Интернет дават възможности на обикновените хора по целия свят да започнат свой бизнес от къщи без риск, без да трябват много пари, в удобно за тях време и с подкрепата на опитни наставници, и да забогатеят само за няколко години

А вие как мислите? Наистина ли днес е по-лесно да забогатеете, отколкото преди 30 години? Споделете в коментарите!

Вашият коментар