Извънреден БЕЗПЛАТЕН уебинар!!!
Как да изкарваме пари от къщи и по Интернет, като подобряваме здравето на семейството си

По време на извънредното положение, което не се знае колко ще трае и какви финансови последици може да има, ви каним на този изключително актуален уебинар, от който ще научите:

 • как да укрепите здравето на семейството си със суперхрани и хранителни добавки
 • лесен начин да осигурите пари за плащане на сметки, кредити и текущи разходи
 • три прости стъпки за печелене на 500 лв от къщи и по Интернет още този месец
 • работещ план за бързо повишаване на доходите ви до 1000 и повече лв/месец.
 • как да създадете финансова сигурност за семейството си в тези несигурни времена
 • възможност за собствен бизнес без риск, който да ви донесе финансова независимост

Просто попълнете данните си във формата по-долу и веднага ще получите линк към уебинара!

Осигурете финансово себе си и семейството си за цял живот!

Как ви харесва идеята да развивате свой законен, доходен бизнес...

 • ... в удобно за вас време (нужни са ви само 1-2 часа на ден)
 • ... без да притежавате умения (ще ви обучим и ще ви помагаме)
 • ... без риск от загуби (може да започнете само със стотина лв.)

За няколко месеца с този бизнес можете да увеличите месечните си доходи с 500-1000 лв. А за няколко години можете да го развиете така, че да печелите по 5000, 10000 и повече лв./месец.

Какво можете да постигнете, когато започнете този бизнес (наричан още бизнесът на 21 век)

 • СВОБОДА, за която мечтаете;
 • УСПЕХ, към който се стремите;
 • ПРИЗНАНИЕ, което заслужавате;
 • ПАРИ, които са ви нужни;
 • ЗДРАВЕ, без което не можем.

Това е вашата възможност:

 • да си бъдете сами шефове и да печелите много пари
 • да помогнете на много хора да подобрят здравето си
 • да пътувате и да се забавлявате с приятели от цял свят
 • да научите много нови, интерсни и полезни неща

Как ви звучи: Прекалено хубаво, за да е истина, или твърде хубаво, за да го изпуснете? Това е възможност да спечелите много пари, но може и да не спечелите нищо – зависи от вас... Ако не опитате, никога няма да разберете!

Стана ли ви интересно? Искате ли да разберете точно какво да направите, стъпка по стъпка, за да решите финансовите си проблеми веднъж завинаги? Попълнете формата по-долу и ще получите два ценни подаръка: пълен достъп до съдържанието на сайта и книгата "Пари за теб".

I agree with the Условия
Вашият имейл адрес няма да бъде споделян с никого.

Ако живеете в Европейския съюз, сега е моментът да започнете да градите този бизнес! Имате шанс да бъдете първи на съответния пазар, а това означава да спечелите повече! Ще ви напътствам и ще ви помагам да развивате бизнеса – както по Интернет, така и офлайн. Свържете с мен, и нека да изградим заедно вашето мечтано бъдеще!

Кой съм аз?

Казвам се Петър Найденов. По душа съм астролог, лечител, просветител, предприемач и мрежар. По професия съм детски холистичен лекар и хомеопат. Помагам на децата да растат здрави без лекарства, съчетавайки холистичното лечение със суперхрани и други продукти за здраве. Доста хора от нашата мрежа ме търсят като специалист, ако имат здравословни проблеми.

Въвел съм у нас класическата хомеопатия и хомеопатичната детокс терапия, която лекува деца, увредени от ваксини, лекарства и химия. Напоследък се занимавам и с хомеопрофилактика – метод за предпазване на децата от болести, който за разлика от ваксините няма вредни странични действия. Освен това съм сертифициран Бахов терапевт (BFRP), което означава, че помагам на хората да се лекуват и балансират на емоционално ниво с лековете от цветя на Бах.

Но нещото, с което се гордея най-много, е този бизнес, който развивам от 1996 г. Постепенно за мен той стана мисия и смисъл на живота ми. Основател и лидер съм на международна мрежа за здраве и успех, в която членуват над 20000 души. Работата ни вече е допринесла много за подобряване на здравната култура на обществото и вярвам, че тепърва ще сме още по-полезни. Помогнал съм на много хора да повишат значително доходите си. За вас това означава, че в мое лице ще имате до себе си опитен, авторитетен специалист, който може реално да ви помогне.

Като баща на четири деца (на снимката съм с най-малкия си син Емануил) и дядо на две внучета (едното носи и трите ми имена!) съм убеден, че децата са най-голямото ни богатство. Посветил съм живота си на това те да са добре, да са здрави, да не се тровят с вредни лекарства и да се лекуват и подсилват с природни методи.

С каквото се захвана, правя го добре. Мога да помогна и на вас да овладеете нашата проста и надеждна система, която вече на много хора е променила живота към по-добро.

Благодаря ви за това, че се интересувате от предложението ми. Ако се харесаме взаимно, можем да следваме мечтите си заедно. Като се фокусираме върху общи цели, се получава синергия, можем да постигнем много повече и сме много по-силни, отколкото всеки от нас поотделно.

Нашите умове, когато са правилно насочени, са най-добрите инструменти, които могат да ни донесат успех, богатство и процъфтяване. И понеже вече съм успяващ човек, вярвам, че мога да ви бъда полезен. Пожелавам ви успех!

Определение за успех: Постоянно следване на достойни цели (а не постигане на нещо и после застой). Така че колкото и да сме успели, винаги има място за повече, защото достойните цели са безброй. Смело напред!

I agree with the Условия
Вашият имейл адрес няма да бъде споделян с никого.