Ако четете тази статия, сигурно интересът ви към правене на професионална кариера с АкваСорс е сериозен. Тук очертаваме само в общи линии основните етапи в кариерата и средните доходи, които можете да получавате на всяко ниво.

Повече подробности може да узнаете от възнаградителната програма на АкваСорс - Евро Бизнес План.

 

Кариера с АкваСорс

Разбира се, за да участвате в нашата програма, най-напред трябва да се включите в мрежата - моля, обърнете се към човека, който ви е насочил към сайта "Пари за теб", за да ви помогне и да ви обясни какво точно да направите.

 

директор в АкваСорс

Постигането на ниво Директор означава да споделите с всички свои познати това, че сте вече дистрибутор на АкваСорс, изграждате свой бизнес  и си търсите клиенти и сътрудници. Който иска, може да си купи продукти от вас, а ако иска да ползва цените на едро, трябва да се включи в мрежата ви. Продължете да включвате нови хора. Някои само ще ползват продуктите. Други ще ги препоръчват на познати. Трети ще изграждат своя (и ваша) мрежа. С времето мрежата и доходите ви растат.

Директорският бонус в АкваСорс възлиза на 50 или 100 евро допълнително към комисионните ви от мрежата (които са до 30% от бизнес обема) и се поолучава в месеца, в който станете директор, и в следващите три месеца, ако сте активни директори.

 

 

Директор 3 звезди в АкваСорс

 За да станете Директор 3 звезди в АкваСорс, трябва да откриете още трима души, които искат да печелят добре от своя бизнес, и да им помогнете да станат Директори. Най-добре е да си поставите за цел да произведете поне десет директора, за да печелите максимално. На този етап можете да спечелите бонус-автомобил на 4-годишен лизинг. АкваСорс плаща първоначалната и месечните лизингови вноски, а вие само развивате бизнеса, сипвате гориво и карате. След изтичане на 4 години, при условие, че отговаряте на изискванията, получавате следващия автомобил, и така цял живот.

 

 

Изпълнителен директор в АкваСорс

 За да постигнете това ниво, трябва да работите стриктно по системата за успех и да обучите тримата си най-добри директори да я ползват. Това е необходимо, за да се получи дупликация (удвояване, умножаване) - отличителен знак за професионализъм в мрежовия маркетинг. На този етап не вие изграждате мрежата - вие изграждате професионалисти, които на свой ред изграждат мрежата в дълбочина. Най-важното е всички да ползват инструментите и помагалата, с които разполагаме, като например този сайт. Така всекиновобранец, даже ако не може да говори, може да представя бизнеса и да изгражда мрежа. За вас остават само най-важните неща (ще разберете кои са те, когато му дойде времето).

 

 

Изпълнителен директор 1 звезда в АкваСорс

 Това ниво в кариерата е сравнително лесно постижимо, стига да продължавате да произвеждате нови директори и да ги учите да ползват системата за успех, за да могат и те на свой ред да произвеждат нови директори. На този етап най-добре е да потърсите контакти и в чужбина, защото вече сте достатъчно опитни и достатъчно богати, за да можете да си позволите да инвестирате в международен бизнес. Вашите най-добри Директори 3 звезди работят самостоятелно, което ви освобождава време за развиването на нови клонове. 

Оттук нататък можете да се пенсионирате и да си живеете прилично с пасивните доходи от бизнеса. Мнозина правят точно това. Но нима бихте изпуснали следващите нива и всичко, което те предлагат? Нашият съвет е да продължите - още повече, че вече имате уменията, които ще ви позвволят да се превърнете в суперзвезда и в жива легенда!

 

 

Изпълнителен директор 2 звезди в АкваСорс

На това ниво може да се каже, че сте истински професионалисти в мрежовия маркетинг на световно ниво. Разбира се, за тази цел трябва да сте прочели достатъчно книги, да сте участвали в достатъчно обучения и да сте усвоили тънкостите на професията. Но си заслужава! Вероятно вече ще сте научили перфектно английски език, за да можете свободно да общувате с хората от международната си мрежа. Вероятно ще сте обиколили доста страни и ще сте се превърнали в граждани на света, с възможности да избирате кога къде да живеете. Вероятно в мрежата ви ще има вече и няколко изпълнителни директори, така че с някои клонове въобще няма да имате работа.  Верочтно вече едва ли се нуждаете от повече пари - работите, за да помагате на качествените хора в екипа си да вървят напред.

 

 

Изпълнителен директор 3 звезди в АкваСорс

Много малко са нещата, които са извън възможностите ви на това ниво. Реално доходите ви позволяват да инвестирате в големи проекти, да изграждате още активи, да дарявате големи суми за благотворителност и да си живеете като царе. Може да се каже, че наистина сте постигнали огромен успех. А най-хубавото е, че вашата мрежа работи самостоятелно и затова разполагате с неограничено свободно време, което да ползвате за каквото си искате..

 

 

Забележка: Тази статия илюстрира теоретичните възможности за кариера с АкваСорс. Индивидуалните резултати зависят от начина на работа и не могат да се гарантират. За да ги постигнете, трябва да следвате системата за успех и да работите упорито в продължение на достатъчно време. Ако сте хора, които си поставят ясни цели и правят всичко необходимо за постигането им, вие можете да постигнете даже по-добри резултати.