Всяка сутрин проверявайте списъка на милионерите. 
Ако още не сте в него, започнете да работите по въпроса!

Благодарим Ви за това, че направихте първата стъпка към богатството! Самият факт, че сте достигнали до тази страница, говори за вашето сериозно намерение да успеете финансово. Би трябвало да се гордеете с това!

И за да ви спестя ценно време, ето как можете веднага да започнете да печелите допълнителни доходи! А за да получите конкретни указания тип стъпка по стъпка, заповядайте във Фейсбук групата ни!

А сега, някои технически детайли:

Първо: Моля, проверете пощата си за имейл с тема „Детайли за профила на (вашето име) в Пари за теб“ (би трябвало да пристигне до няколко минути). В него има линк за активация - кликнете го, за да довършите регистрацията си. Все още няма да виждате меню, защото то се вижда само от потребители, които са влезли в сайта.За да влезете в сайта, използвайте като потребителско име вашия имейл адрес и временната парола (ще ги намерите в края на имейла). След като влезете, ще получите пълен достъп до сайта. Можете да смените паролата си от линка "Моят профил" в менюто.

Второ: На посочения от Вас имейл е изпратено и писмо с тема "Добре дошли в ПАРИ ЗА ТЕБ". Моля, следвайте указанията в него! Както ви обещахме, в това писмо ви изпращаме линк, от който можете да изтеглите своя подарък: е-книгата "ПАРИ ЗА ТЕБ". Тя е помогнала на много хора да забогатеят – може да помогне и на вас, стига да приложите наученото от нея!

Възможно е това писмо да се забави до 15 минути поради особености в настройките на сайта. Моля да ни извините за закъснението в процеса на вашето обогатяване.

Трето: Добавете имейл адреса Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. в своя бял списък от адреси, за да получавате съобщенията от нас. Ако не виждате двете писма от нас в своя инбокс, може те да са попаднали в папката за спам – моля проверете там.